Auteurs

HANS VAN DRIEL

HANS HOENJET

JAAP HOUDIJK

GERTRUDE KLINKHAMER

Hans van Driel (1952) studeerde Nederlands in Nijmegen en doceerde communicatie- en cultuurweten-schappen aan de Universiteit van Tilburg. Hij schreef artikelen en studie-boeken over beeldcultuur, digitaal communiceren en de veranderende Westerse samenleving. Trage man was zijn literaire debuut. Eind 2022 verscheen zijn novelle Engelenschare

Hans Hoenjet (1953) was cultureel journalist voor onder andere de Volkskrant, NRC Handelsblad en HP/DeTijd. Daarnaast was hij als docent Nederlands aan een hogeschool verbonden. In 1989 verscheen zijn verhalendebuut De Wraakengel, in 2016 zijn roman De Schlagerfilosoof, in 2021 zijn fotoboek Gezichten van Valkenburg. In voorbereiding: Retraite, roman.

Jaap Houdijk (1961) is werkzaam in marketing en communicatie, en is behalve schrijver ook componist en vormgever. Hij publiceerde verscheidene verhalen en artikelen in literaire tijdschriften. In 2013 verscheen zijn romandebuut De noodlanding, gevolgd door de romans Parelmoer en Bliksemzinking. In voorbereiding: Punt, roman.

Gertrude Klinkhamer (1948) werkte als verpleegkundige, docent geschiedenis, zakelijk museumdirecteur en zelfstan-dig trainer en coach. Fascinatie voor de innerlijke zoektocht van mensen is een drijvende kracht in haar werk. Eerder verkende zij in het non-fictie boek Mooi oud zijn, mooi oud worden. Een zoektocht (2017) wat het betekent om in de huidige tijd oud te zijn.